Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Cavalor gastro aid liquid

1. KÄYTTÖTARKOITUS Cavalor Gastro Aid edesauttaa vatsan hyvinvointia keskittyen mahahapon neutralointiin ja mahalaukun seinämän suojaamiseen. Hevosen mahassa mahahappoa muodostuu 24/7. Tästä johtuen hevosen vatsa on erittäin herkkä haavaumien kehittymiselle. Cavalor Gastro Aid’in sisältämät yrtit tarjoavat tarvittavan suojan vatsan seinämälle ylimääräistä mahahappoa vastaan. Lisäksi ne stimuloivat syljen tuotantoa ja auttavat vatsan seinämää parantumaan mahdollisista haavoista. Koska vatsaongelmaiset hevoset usein syövät huonosti, Cavalor Gastro Aid on nyt saatavana myös nesteenä ja pastana jauheen lisäksi.

2. TUOTTEEN OMINAISUUDET JA VAIKUTTAVAT AINEET Hevonen tuottaa jatkuvasti mahahappoa. Tämä tarkoittaa sitä, että kun vatsa on tyhjä, mahahappo ärsyttää mahalaukun seinämää ja aiheuttaa haavaumia. On useita tapoja suojata vatsaa mahahapolta. Ihannetapauksessa hevosella on heinää saatavilla koko päivän ja heinän kuidut muodostavat mahassa suojaavan massan, joka imee happoa eikä anna sille mahdollisuutta vahingoittaa mahalaukun seinämää. Lisäksi jokaisen aterian sokerin ja tärkkelyksen määrä on pidettävä mahdollisimman pienenä, koska sokeri ja tärkkelys lisäävät muun muassa hapontuotantoa. Ruokinnalla on olennainen osa mahahaavan estämisessä, mutta kun mahahaavat on kerran diagnosoitu, on suurempi todennäköisyys, että ne palaavat ennemmin tai myöhemmin. Tästä syystä on suositeltavaa, että mahahaavoille alttiit hevoset saavat päivittäin lisätukea ongelmaan. Cavalor Gastro Aid koostuu pääasiassa yrteistä, jotka suojaavat mahalaukun seinämiä ja auttavat neutraloimaan mahahappoa, jolloin mahahappo vahingoittaa paljon vähemmän mahalaukun seinämää. Lisäksi Cavalor Gastro Aid edesauttaa paranemista, jos mahalaukun seinämä on jo vaurioitunut. • Hiivaviljelmät: edesauttavat rehun imeytymistä ja rehuaineiden sulavuutta. • Gentiana Lutea (keltakatkero): stimuloi syljen tuotantoa ja neutraloi mahahappoa. • Melissa officinalis (sitruunamelissa): suojaa mahalaukun seinämää. • Glycyrrhiza glabra (lakritsikasvi): vaikuttaa ruoansulatuskanavan toiminnan säätelyyn ja sillä on antibakteerinen vaikutus. • Zingiber officinale (inkivääri): suojaa mahalaukun seinämiä ja auttaa vahingoittuneita kudoksia parantumaan nopeammin estäen mahahappoa vaikuttamasta mahalaukun seinämiin. • Centaurium erythraea (rohtosappi): stimuloi syljen tuotantoa. • Mastica: sillä on vatsaa parantava vaikutus.

3. KÄYTTÖOHJEET Koska vatsaongelmaiset hevoset usein syövät huonosti, Cavalor Gastro Aid on nyt saatavana myös nesteenä ja pastana jauheen lisäksi. Mikäli hevosella on todettuja haavaumia, on suositeltavaa aloittaa hoito Gastro Aid Paste -tuubeilla. Tuubit ovat käytännöllisiä myös kuljetusten ja kilpailujen aikana. Cavalor Gastro Aid Paste • 2 tuubia (120 g) päivässä 6 päivän ajan, sen jälkeen yksi tuubi (60 g) päivässä 6 päivän ajan Kun hevosen vatsa on vähemmän herkkä ja se syö taas paremmin, voit siirtyä pastasta jauhe- tai nestemäiseen muotoon. Nestettä ja jauhetta käytetään päivittäin myös ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä hevosille, jotka ovat alttiita mahahaavalle. Toisin kuin lääke Omeprazole, se ei lopeta mahahapon tuotantoa. Se suojaa kuitenkin vatsaa mahahapon aiheuttamilta vaurioilta. Cavalor Gastro Aid Liq • 60ml/päivä rehuun sekoitettuna vähintään 4-6 viikon ajan (1 pumppaus = 30 ml) Maximi annos 100ml/pvä Cavalor Gastro Aid • 30 g/päivä rehuun sekoitettuna vähintään 4-6 viikon ajan 1 mitta = 15g. Maximi annos 100g/pvä. 

Tuotteen paino: 2 kg

Hinta:115.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
2L Tilattavissa