Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Cavalor Muscle Fit

Cavalor Muscle Fit sisältää ravinteita, jotka vaikuttavat rajoittamalla maitohapon tuotantoa ja hajottamalla jo kehittynyttä maitohappoa. Käytetään ennen ja jälkeen rankan harjoituksen lihasten kunnon optimoimiseksi. Kahden päivän kuluttua hevosesi lihakset ovat joustavammat ja vähemmän arat.

Käyttötarkoitus

Lihaskrampit ja jäykkyys ovat ihmisillekin tuttuja ilmiöitä. Myös ratsastaja, joka ei ole tarpeeksi hyvässä kunnossa, voi kärsiä näistä ongelmista. Samaten huippuhevoset. Kun suorituskyky on korkea on tärkeää välttää hapoille meno. Lihasjäykkyyden ennaltaehkäisyn ja poistamisen laiminlyönnin seuraukset ovat tutut: kunnon lasku, kilpailuista poisjäänti, vammat ja ehkä jopa kilpailu-uran päättäminen. Ratkaisevaa on maitohappojen syntymisen estämistä ja niiden hajoamista edesauttavien ravintoaineiden antaminen. Kilpahevoset tarvitsevat näitä enemmän. Hevoset, joilla on aiemmin ollut lihasongelmia, saavat helposti niitä uudelleen. Cavalor Muscle Fitin antaminen 2-3 päivää ennen rasitusta voi parantaa lihasten toimivuutta.

Koostumus

Cavalor Muscle Fit sisältää laajan kirjon ravintoaineita jotka ehkäisevät hapon syntyä ja hajottavat ja poistavat jo syntyneen hapon elimistöstä suhteellisen nopeasti, myös rasituksen aikana. Cavalor Muscle Fitillä on myös vahva tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Cavalor Muscle Fitiin on hiljattain lisätty eristettyä vehnäproteiinia, jolla on antioksidanttisia vaikutuksia. Cavalor Muscle Fitin koostumus - sekoitus tiettyjä vitamiineja, mineraaleja, yrttejä, aminohappoja, rikkiyhdisteitä, luonnollisia antioksidantteja ja muita ravintoaineita - tekee siitä tuotteen, jota asiantuntija suosittelevat usein.

Annostus

Kaksi pussia (30 g) / päivä / eläin sekoitettuna ruokaan. Cavalor Muscle Fit'ä voidaan antaa ennaltaehkäisevästi useita päiviä ennen raskasta rasitusta (ennaltaehkäisemään jäykkiä lihaksia) tai 3-4 viikon ajan, kun lihasjäykkyys havaitaan jälkikäteen (maksimiannos: 120 g / eläin / päivä)

Pakkaus

2 kg ämpäri

Tuotteen paino: 2 kg

Hinta:239.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
2kg Tilattavissa