Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Lemieux vedenkestävä pitkä ratsastustakki



My LeMieux vedenpitävä pitkä ratsastustakki takki on välttämätön jokaiselle talviurheilijalle.

Kuinka kätevää! Takissa on huomaamaton magneettinen kiinnitys takana, jonka pystyy avata satulaan mennessä. Näin takki sopii arkikäyttöön sekä ratsastukseenkin. Takin helman alla on molemmilla puolilla joustavat elastiset hihnat, jotka voidaan kiertää jalan ympärille varmistaakseen, että helmat pysyvät ratsastuksen aikana paikoillaan ja suojaavat sekä lämmittävät jalkoja.

Takilla on erikseen räätälöity naisellinen siluetti. Ne ovat muotoiltu ratsastajille, juuri sopivasti liikkumisvapautta. Takeissa on irroitettava huppu sekä hupun Faux Fur-karva. Takissa on rintatasku sisäpuolella, jossa voit säilyttää tärkeitä tavaroitasi. Viimeistelty helppokäyttöisellä, leveähampaisella kaksisuuntaisella vetoketjulla sekä LeMieux logolla.

Nämä takit ovat lämpimiä ja täynnä ympäristöystävällistä DuPont-synteettistä täytettä. Ylimääräinen fleecevuori yläselän kohdalla, taskuissa sekä kauluksessa.

Vedenpitävän materiaalin hydrostaattinen testi on 8000 mm ja kosteuden höyrynläpäisevyys (MVP) 3000 mvpa. Tämä sekä teipatut saumat, kaksinkertainen etusuljenta (vetoketju sekä napit) ja vedenpitävät taskuvetoketjut tarkoittavat, että pystyt selviytymään kaikista sääolosuhteista, joko ratsastaessa tai muuten vain pihalla ollessasi.

HUOM! Tilaustuote, toimitusaika n.3 arkipäivää

Tuotteen paino: 1 kg

Hinta:339.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Vihreä XS Tilattavissa
Vihreä S Tilattavissa
Vihreä M Tilattavissa
Vihreä L Tilattavissa
Vihreä XL Tilattavissa
Vihreä XXL Tilattavissa