Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Incrediwear Equine hoitosukkaIncrediwear Equine Circulation Hoof Sock -kaviosukat ehkäisevät vammoja, nopeuttavat palautumista treenin jälkeen, edistävät vammoista paranemista ja kuntoutusta ja parantavat hevosen suorituskykyä. Kaviosukka lievittää turvotusta ja tulehdusta, vähentää lihasten väsymistä ja aristusta, vilkastuttaa verenkiertoa ja edistää kudosnesteen poistumista, mikä nopeuttaa palautumista harjoituksesta. Sukilla ei ole kompressiovaikutusta, joten niitä voidaan käyttää enintään 24 tunnin ajan, kun ne ovat kuivia. Kasteltuja kaviosukkia voi käyttää ratsastuksen jälkeen tehokkaaseen ja hellävaraiseen jäähdytyksen enintään tunnin ajan. Toimi näin: Laita sukat kavioihin heti ratsastuksen jälkeen, kastele ne ja anna vaikuttaa 45–60 min. Sukat toimivat viilennyssuojina ja ehkäisevät turvotusta ja rasitusoireita.  Hyvin istuvat kaviosukat puetaan niin, että ne asettuvat jalkojen alaosaan, vuohiseen ja ruununrajaan.
*Myydään pareittain.
*Pesu 40°.

Incrediwear Equine – uusi mullistava kehon luonnollista parantumisprosessia edistävä ja palautumista nopeuttava teknologia.

Incrediwear on tunnettu erityisesti USA:ssa, jossa teknologia on ollut jo melko pitkään käytössä ihmisillä. Nyt tuotteita on saatavana myös hevosille.

Teknologia perustuu negatiivisten ionien toimintaan. Kangas sisältää germaniumia ja hiiltä, jotka reagoivat kehon lämmön kanssa vapauttaen negatiivisia ioneja.

Negatiiviset ionit aktivoivat molekyyliväreilyä, joka lisää sekä verenkiertoa että imusuonten virtausta. Tämä puolestaan aktivoi kehon luonnollista parantumisprosessia ja nopeuttaa hevosen palautumista.

Negatiivisilla ioneilla uskotaan olevan myös kipua lievittävä ja viilentävä vaikutus. Lisäksi ne ehkäisevät tulehdusta ja vähentävät mahdollista turvotusta.

Monet tuotteista voi kastella viilennysvaikutuksen tehostamiseksi. Teho heikkenee noin tunnin kuluttua, jolloin tuote poistetaan.

Incrediwear Equine -tuotteet eivät perustu kompressioon, joten niitä voi käyttää kuivina jopa 24 tunnin ajan ilman haittaa.

Tuotteen paino: 0.5 kg

Hinta:99.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
One size harmaa Tilattavissa
One size musta Tilattavissa