Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Gemüse-Kräuter-Sensi-Mineralien Nordic

Kattaa vitamiinien ja kivennäisaineiden tarpeen
Vitamiini-kivennäislisä, joka kattaa hevosen tarpeet. Tämä mukautettu versio sisältää kaikki hevosen tarvitsemat tärkeät kivennäisaineet, hivenaineet ja vitamiinit, mutta se ei sisällä lainkaan viljojen, sinimailasen, soijan, pellavansiemenen tai hiivan ainesosia, joita jotkut hevoset eivät siedä. Pelletoituun lisäravinteeseen on sekoitettu hedelmäkuituja ja juureksia sekä mausteita hyvän maun aikaansaamiseksi.
 

  • vitamiini- ja kivennäisvalmiste herkälle hevoselle
  • korkea orgaanisten hivenaineiden pitoisuus

ei sisällä viljoja, sinimailasta, hiivaa, soijaa ja pellavansiemeniä

Gemüse-Kräuter-Sensi-Mineralien Nordic perustuu merilevästä saatavaan luonnolliseen kalsiumiin, jonka biologinen hyötyosuus on korkea. Hivenaineita ja vitamiineja on biologisesti tehokkaina annoksina ja koordinoiduissa määrällisissä suhteissa.

Ihanteellinen herkälle hevoselle, jonka kivennäis- ja vitamiinien saanti on varmistettava sen ollessa, esim. pienellä väkirehuruokinnalla, laitumella tai työn, tiineyden tai imetyksen aiheuttaman lisätarpeen vuoksi. Vitamiinit ja kivennäisaineet ovat mukana kaikkialla aineenvaihdunnassa ja ovat välttämättömiä kehossa tapahtuvalle jatkuvalle solukorjautumiselle.

Vitamiinit ja kivennäisaineet imeytyvät hevosella helposti, joka voi näin ollen hyödyntää lisäravinteen optimaalisesti.

Tuotteen paino: 10 kg

Hinta:59.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
10kg Tilattavissa