Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

ST Hippolyt Gemüse-Kräuter- mineral Sensi

Kattaa vitamiinien ja kivennäisaineiden tarpeen

  • vitamiini- ja kivennäisvalmiste herkälle hevoselle
  • korkea orgaanisten hivenaineiden pitoisuus
  • ei sisällä viljoja, sinimailasta, hiivaa, soijaa tai pellavansiemenproteiinia

Vitamiini-kivennäislisä, joka kattaa hevosen tarpeet. Tämä mukautettu versio sisältää kaikki hevosen tarvitsemat tärkeät kivennäisaineet, hivenaineet ja vitamiinit, mutta se ei sisällä lainkaan viljojen, sinimailasen, soijan, pellavansiemenen tai hiivan ainesosia, joita jotkut hevoset eivät siedä. Pelletoituun lisäravinteeseen on sekoitettu hedelmäkuituja ja juureksia sekä mausteita hyvän maun aikaansaamiseksi.

 

Gemüse-Kräuter-Sensi-Mineralien Nordic perustuu merilevästä saatavaan luonnolliseen kalsiumiin, jonka biologinen hyötyosuus on korkea. Hivenaineita ja vitamiineja on biologisesti tehokkaina annoksina ja koordinoiduissa määrällisissä suhteissa. Seleenin lähde ei ole tavalliseen tapaan hiivapohjainen, vaan se on sidottu aminohappoon, joka tekee siitä helposti imeytyvän.

Ihanteellinen herkälle hevoselle, jonka kivennäis- ja vitamiinien saanti on varmistettava sen ollessa, esim. pienellä väkirehuruokinnalla, laitumella tai työn, tiineyden tai imetyksen aiheuttaman lisätarpeen vuoksi. Vitamiinit ja kivennäisaineet ovat mukana kaikkialla aineenvaihdunnassa ja ovat välttämättömiä kehossa tapahtuvalle jatkuvalle solukorjautumiselle.

Vitamiinit ja kivennäisaineet imeytyvät hevosella helposti, joka voi näin ollen hyödyntää lisäravinteen optimaalisesti.

N. 20 g per 100 kg elopainoa päivittäin karkearehun ja/tai laidunruokinnan ohessa. Kattaa hevosen perustarpeet kivennäisaineille.

1 mitta =  n. 150 g

Koostumus: Leikattu lämminilmakuivattu alppiheinä, kalsiumkarbonaatti (meri ja kivennäis), suola, magnesiumfosfaatti/-oksidi, kalsiumvetyfosfaatti (kivennäis), kylmäpuristetut öljyt (pellava, auringonkukka), hedelmäkuitu (omenat, rypäleet), piparminttu, öljysiemenkakut (auringonkukka), PalaSyrup (Isomaltuloosi mol.), porkkana, punajuuri, kaneli, etikka

Tuotteen paino: 10 kg

Hinta alk.59.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
10kg59.00 €10 kpl
25kg115.00 € Tilattavissa