Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

St Hippolyt natur mysli grain free



NaturMüsli GrainFree on kuitupohjainen perusrehu, joka on kehitetty erityisen herkille hevosille. Kuidun lähteet on valittu huolellisesti herkkien hevosten erityistarpeet huomioiden. Myös ruohokuitujen monipuolisuuteen ja valikoituihin hedelmäkuituihin, kuten esparsettiin, on kiinnitetty erityistä huomiota.

Kuidut tukevat vatsan ja suoliston toimintaa, ja luonnollisten vitamiinien ja orgaanisten kivennäisaineiden runsas määrä varmistaa, että hevonen

saa kaikkia tarvitsemiaan ravintoaineita. Tästä syystä päivittäin tarvittava rehuannos on varsin kohtuullisen kokoinen ja NaturMüsli GrainFreen käyttö taloudellista.

Tuotteen yrttipitoisuus on korkea ja erittäin monipuolinen, sillä se sisältää peräti kymmentä erilaista yrttiä, jotka edistävät ruokahalua ja tukevat ruoansulatuksen toimintaa. Lisäksi NaturMüsli GrainFree on myös merkittävä omega-3-rasvahappojen lähde sisältämiensä pellavansiementen ja pellavansiemenöljyn ansiosta.

NaturMüsli Grain Free on ihanteellinen valinta sekä kohtuullisesti energiaa tarvitseville hevosille että hevosille, jotka eivät siedä viljan tärkkelystä.

Kuitupohjainen ja tiivistetty perusrehu

  • ei sisällä sinimailasta eikä viljaa
  • alhainen sokeri- ja tärkkelyspitoisuus
  • kuitupohjainen
  • sisältää monipuolisesti erilaisia yrttejä
  • sisältää runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita tiivistetyssä muodossa
  • jo pieni annos päivässä riittää

Tuotteen paino: 15 kg

Hinta:49.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
15kg Tilattavissa