Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Cavalor Bronchix Liquid

Cavalor Bronchix Liquid on nestemäinen seos aromaattisia kasvisöljyjä, kuten eukalyptusta, sitruunaa ja rosmariinia,  jotka tunnetaan niiden limaa irroittavasta ja yskää lievittävistä ominaisuuksista. Seos antaa nopeita tuloksia, eikä ainoastaan helpota hevosen oloa vaan vaikuttaa myös myönteisesti koko hengityselimistöön. Helpottaa hengittämistä ja puhdistaa ylähengitysteitä.

Cavalor Bronchix Liquid on nopein ratkaisu vilustumiseen, "talliyskään" ja tukkoisuuteen. Helpottaa flunssan oireita.

Ärsytysyskä voi johtua monesta syystä: hengitetystä pölystä, ainesosista, jotka ärsyttävät hengitysteitä, sään äkillisestä muuttumisesta ja yliherkkyydestä. Kutiava yskä on yleensä ohimenevää, mutta silti hevosta häiritsevää. Cavalor Bronchix Liquid parantaa hengitysteiden toimintaa pölyisissä olosuhteissa.

Cavalor Bronchix Liquid sopii myös kuljetuksen aiheuttaman yskän hillitsemiseen ja liman erityksen helpottamiseen. Matkakuumeen ennalta ehkäisyyn käytettäessä suositellaan aloittamaan muutama päivä ennen pitkää kuljetusta.

Annostus: Sekoita 2 x 25 ml päivittäiseen ruokaan tai juomaveteen vähintään 5:n päivän ajan. Cavalor Bronchix Liquid'a voidaan käyttää myös muutamaa päivää ennen kilpailua tai kuljetusta hengitysteiden kunnon varmistamiseksi. Maksimiannos / eläin / päivä on 100 ml.

Pakkaus: 1000ml pullo

Tuotteen paino: 1 kg

Hinta:69.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
1000ml Tilattavissa