Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Cavalor Digest

Cavalor Digest on ideaalinen ruoansulatushäiriöihin sekä koliikkiherkille hevosille ja se ylläpitää ruoansulatuksen mikrobeja.

CAVALOR DIGEST

Cavalor Digest tarjoaa uniikin ja monipuolisen tavan ruuansulatuksen optimoimiseen ja suoliston ja sen bakteeriflooran hyvinvointiin. Se sisältää runsaasti ravintoaineita ja terveysvaikutteisia ainesosia (elävää hiivaa, yrttejä, aktiivihiiltä jne.). Cavalor Digestiä voidaan käyttää myös ravinnonsäätelyyn hevosilla, joilla on ruuansulatushäiriöitä. Cavalor Digest sisältää myös ainesosia, jotka vähentävät mykotoksiinien haitallisia vaikutuksia.

Miten homeet vaikuttavat ja mitkä ovat mykotoksemian oireet? Homeet ovat sienten aiheuttamia. Ne kasvavat elävissä ja varastoiduissa kasveissa. Homeiden kasvun estäminen on käytännössä mahdotonta, varsinkin kosteissa oloissa. Kun suuria määriä rehuja varastoidaan talleissa, on homeilla hyvät kasvuolosuhteet, varsinkin jos rehuja ei ole mahdollista varastoida kuivassa ja viileässä. Homemyrkykseen viittaavia oireita on useita:

  • Alentunut ruokahalu
  • Paljon ruuansulatusvaivoja/maksaoireita (equin leukoencephalomalacia)
  • Usein alentuneesta vastustuskyvystä johtuvia sairauksia.
  • Hedelmällisyysongelmia, joihin ei löydy suoraa syytä tulehduksista.

Cavalor Digest sisältää useita aktiivisia ainesosia, joilla on eri tehtäviä ruuansulatuksessa, suolistoterveyden ylläpidossa ja suolistofloorassa. Cavalor Digest sisältää elävää hiivaa, jolla on myönteinen vaikutus sekä ruuansulatukseen että suoliston hyvinvointiin. Aktiivihiili ja bentoniitit toimivat mykotoksiineja sitovina aineina ja näin vähentävät mykotoksemian riskiä. Cavalor Digest sisältää myös aminohappo methinoia, joka tukee aminohappojen toimintaa mykotoksemian aikana. Se sisältää kloridia, jolla on methionia suojeleva vaikutus ja joka vaikuttaa myös rasvanpolttoon. Erilaisten yrttien, kuten oreganon, aniksen, melissan ja kuminan lisääminen edistää ruuansulatusta ja parantaa makua.

Annostus: Ponit: 30 g/päivä, harraste- ja urheiluhevoset: 45 g/päivä 4 viikon ajan. Ei saa käyttää yli 6 viikkon ajan.

Pakkaus: 800g

Hinta:69.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
800g Tilattavissa