Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Cavalor Electroliq Balance

Cavalor Electroliq Balance on nestemäinen seos elektrolyyttejä ja nopeasti imeytyviä vitamiineja helpottamaan nopeaa palautumista kilpailusta, treenistä tai kuljetuksesta

Käyttötarkoitus:

Elektrolyytit (kalium, kloridi ja natrium) yhdistettynä riittävään nesteytykseen takaavat solujen optimaalisen aineenvaihdunnan. Hevosen hikoillessa runsaasti raskaan harjoituksen aikana, stressin vuoksi tai korkeissa lämpötiloissa, se menettää paljon elektrolyyttejä. Tällöin lihassolujen aineenvaihdunta hidastuu ja lihasten toiminta hidastuu. Se voi johtaa lihasten heikentymiseen ja lihaskramppeihin. Ankaran harjoituksen ja runsaan hikoilun jälkeen on ensiarvoisen tärkeää palauttaa elimistön elektrolyyttitasapaino mahdollisimman nopeasti. .  Käytä Cavalor Electroliq Balancea erityisesti kuumina päivinä, raskaan harjoituksen jälkeen tai pitkäaikaisen kuljetuksen aikana Hevosella tulee aina olla raikasta vettä saatavilla.

Cavalor Electroliq Balance sisältää natriumia, kaliumia, magnesiumia, kalsiumia, fruktoosia ja dekstroosia. Nykytutkimukset osoittavat, että fruktoosista voi olla hevoselle hyötyä. Fruktoosi voi edesauttaa elektrolyyttien imeytymistä ja kulkeutumista. Cavalor Electrolic Balanceen on lisätty omenan makua, joten yleensä hevoset syövät/juovat sitä mielellään. Nestemäisyys on käytännöllinen vaihtoehto jauheisiin verrattuna. Neste jakautuu tasaisesti rehuun niin, ettei mitään mene hukkaan tai jää ämpärin pohjalle.

Annostelu:

Cavalor Electroliq Balance sekoitetaan juomaveteen tai rehuun: 30-50 ml / päivä. Maks. 100 ml / päivä.

Pakkaus:

1000 ml pullo annostelukorkilla.

Tuotteen paino: 1 kg

Hinta:39.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
1000ml Tilattavissa