Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Cavalor Pow'Red Performance

Cavalor Pow´red Performance sisältää erityistä nopeasti imeytyvää rautaa, joka lisää voimakkaasti punaisten verisolujen määrää ja sitä kautta hapenkuljetuskapasiteettia. Se tarjoaa myös lisäravinteita, jotka ovat helposti imeytyviä ja joita aktiiviset suoritushevoset tarvitsevat.

Cavalor Pow'red Performancea annetaan normaalin ruoka-annoksen lisäksi hevosille, jotka kilpailevat ja harjoittelevat ja tarvitsevat enemmän energiaa. Kunto, treenaus ja ravinto ovat hevosen suorituskyvyn kannalta olennaisia asioita, mutta täydellinen suoritus syntyy oikeaan aikaan annetuista ravinto-aineista. Cavalor Pow'red Performancessa on huippuhevosen tarvitsemat lisäravinteet. Se on helpostiannettava ravintolisä normaaliin ruokaan. Näin saat hevosesi hyvään kuntoon kilpailukauden alkuun mutta se auttaa myös hevostasi kilpailukauden aikana ja sen lopulla, kun hevosen on vaikea ylläpitää kuntoaan.

Tämä nestemäinen ravintolisä sisältää tarkkaan valittuja, energisoivia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, rasvahappoja ja muita aineita. Cavalor Pow'Red Performance sisältää A, D3, B1, B2, B3, B6, B12, E ja C -vitamiineja, foolihappoja ja koliinia sekä hivenaineista rautaa, kuparia, sinkkiä, mangaania, kobolttia, seleeniä, kalsiumia, fosforia. Cavalor Powred Performancen teho perustuu pääsiasiassa ravintoaineiden täsmälliseen suhteeseen. Ainutlaatuisen B-vitamiinikoostumuksensa lisäksi Cavalor Pow'red Performance sisältää korkealaatuista C-vitamiinia ja aivan tietynlaista rautaa, joka lisää tehokkaasti punaisten verisolujen (hapen kuljettajian) määrää luonollisella tavalla. Näin vältetään sattumanvaraisesta raudasta aiheutuvat pelottavat sivuvaikutukset, jotka voivat aiheuttaa mm. myrkytysen esim. lihassolujen hapettumisen. Cavalor Pow'red performance antaa nopeita tuloksia eikä sisällä mitään kiellettyjä aineita.

Annostelu:

Varsat ja ponit: 25 ml  / päivä

Nuoret hevoset: 25 ml / päivä

Aikuiset hevoset: 50 ml / päivä

Maksimiannostus: 100 ml / päivä

Pakkaus: 2L kanisteri (neste) Saatavana tilauksesta 5L/140€

Tuotteen paino: 1 kg

Hinta:70.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
2l Tilattavissa