Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

St Hippolyt EquiGard Müsli

Kuitupohjainen viljaton mysli, matala sokeri- ja tärkkelyspitoisuus, runsaasti elintärkeitä ravintoaineita. Lisää elinvoimaa ja aktiivista aineenvaihduntaa ylipainoisille ja vaatimattomille hevosille. Soveltuu erityisen hyvin kaviokuumeisille hevosille sekä hevosille joilla on taipumusta EMS, PSSM tai Cushing oireyhtymiin, ylirasitus oireisiin tai vatsahaavaan. Viljaton, ei sisällä melassia

Vaikutus

- edesauttaa insuliinitoiminnan normalisointia sekä hiilihydraatti- ja rasva-aineenvaihduntaa (kohdistettu mineralisointi, yrtit)

- aktivoi energia- ja sokeriaineenvaihduntaa (yrtit, kivennäisaineet, oluthiiva, isomaltoosi)

- varmistaa tasaisen energian vapautuksen ja verensokerin (vähäglykeemiset kuidut, kylmäpuristetut öljyt)

- suojaa vatsan ja suoliston limakalvoja (kuidut, pellavansiemen, hiiva kulttuuri) - tukee painonpudotusta ylipainoisilla hevosilla (sisältää 80% vähemmän tärkkelystä ja sokeria kuin kaura, erityinen mineralisointi)

Käyttö

200-350 g per 100 kg elopainoa päivittäin hyvän raakarehun ja/tai laidunruokinnan ohessa. Energiatarpeen kasvaessa (suorittavat hevoset) yhdistetään esim. StrukturE®, Palatin Høcobs®, Pre Alpin® Aspero, HippoLinol® tai Qelan® (viljaton) tuotteen kanssa. Erityisiin puutostiloihin suositellaan GlucoGard® tai MicroVital® tuotteita. Viljaton EquiGard® soveltuu erityisen hyvin ’korsirehuksi’ toipilasaikana ja yleisesti palautumiseen.

Koostumus

Lämminilmakuivattu alppiheinä (vähäglykeeminen), omenan puristusjäte, sokerijuurikaskuitu, maissinjyvän alkio, pellavansiemen, riisilese, oluthiiva, kauralese, omenasiirappi, kylmäpuristetut öljyt (pellavan- ja auringonkukansiemen, maissinjyvän alkio), yrtit (kamomilla, fenkoli, rosmariini, korianteri, sarviapilansiemen, maarianohdake), kalsiumkarbonaatti, leikattu sinimailanen (lucerna), isomaltoosi (prebioott inen), suola, viinirypäleensiemenuute, valkosipuli, merileväjauhe

1 litra painaa 400 grammaa

Paperisäkki: Mysli 20 kg 

Tuotteen paino: 20 kg

Hinta alk.59.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
20kg59.00 €8 kpl