Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

St Hippolyt Hesta Mix LIght

Lisäenergiaa suoristuskykyyn ja voimaa lihaksille työssä oleville hevosille. Hyvin imeytyviä ravintoaineita, vitamiineja, kivennäisaineita ja mikroravintoaineita nopeaan ja kohdistettuun puutostilojen tasaamiseen. Yrtit ja antioksidantit tukevat hevosen suorityskykyä. Kauraton ja melassiton.

Vaikutus

- stimuloi aineenvaihduntaa ja kulutusta (matala sokeri- ja tärkkelyspitoisuus, vähäglykeemiset kuidut, omenan puristusjäte, luonnonmukaiset hivenaineet)

- parantaa hevosen vastustuskykyä (valikoidut hiivauutteet, pellavansiemen, viinirypäleensiemenuute, yrtit, ohranjyvän alkio)

- kattaa elintärkeiden ravinto- ja rakennusaineiden tarpeen (luonnonmukaiset hiven- ja kivennäisaineet, yrtit, antioksidantit)

- tukee ruuansulatusjärjestelmää (mallashiivauute (vierre), ohjanjyvän alkio, öljypitoiset siemenet, valikoidut kuidut)

- edistää tervettä ihoa ja karvapeitettä (luonnonmukaiset hiven- ja kivennäisaineet, Ω-3 ja Ω-6 rasvahapot, bioaktiiviset yrtit)

Käyttö

100-150 g per 100 kg elopainoa päivittäin hyvänlaatuisen raakarehun/ruohon ohessa.

Koostumus

Omenan puristusjäte, ohrahiutale, vehnälese, viinirypäleenkuori, leikattu sinimailanen (lucerna), lämminilmakuivatt u alppiheinä, öljykasvien siemenet (pellava, auringonkukka, mustakumina (nigella)), kauralese, maissihiutale, juureskuidut, kylmäpuristetut öljyt (pellavan- ja auringonkukansiemenet, maissijyvän alkiot), yrtit (korianteri, piparminttu, fenkoli), kalsiumkarbonaatti, isomaltoosi, porkkana, oluthiiva, omenasiirappi, maissinjyvän alkio, viinirypäleensiemenuute, suola, merileväjauhe, vehnänjyvän alkio, valkosipuli

Paperisäkki 20 kg

Tuotteen paino: 20 kg

Hinta alk.59.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
20kg59.00 € Tilattavissa