Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

St Hippolyt High Performer

Luontaisia bioaktiivisia mikroravintoaineita optimoimaan solujen aineenvaihduntaa hevosille huippu-urheilun parissa. Tukee huippusuoritt avien urheilu- ja siitoshevosten erityistarpeita ja edesauttaa palautumista kovan työn tai sairauden jälkeen. Auttaa myös vanhempien hevosten rappeutumis oireisiin

Vaikutus

- parantaa hapenotto- ja kuljetuskykyä, lisää kestävyyttä ja suorituskykyä (nukleotidit, magnesium, öljypitoiset siemenet, antioksidantit)

- lisää työn iloa ja vähentää sisäelimien rasitusta (yrtit, aminohapot, öljypitoiset siemenet)

- stimuloi vastustuskykyä (hiivauute, mallashiivauute (vierre), maissinjyvän alkio, antioksidantit)

- lisää hedelmällisyyttä, tukee alkion kehitystä ja stimuloi maidon tuotantoa (PSB®-kompleksi, aminohapot, ohranjyvänalkio, yrtit)

- tukee palautumista työn, vammojen, sairauksien tai tulehdusten jälkeen (PSB®-kompleksi, mallashiivauute (vierre), maissinjyvän alkio, proteiinit)

Käyttö

N. 15 g per 100 kg elopainoa päivittäin ruokinnan yhteydessä. Annos voidaan kaksinkertaistaa erityisen rankkoina ajanjaksoina.

Koostumus

Maissinjyvän alkio, ohrahiutale, vierre, kylmäpuristetut öljyt (pellavansiemen- ja auringonkukka), suola, viinietikka, yrttejä (rosmariini-, ja orapihlaja), merilevä, oluthiiva, magnesium-asetaatti, kalsiumkarbonaatti (merestä & mineraaleista)

Ämpäri 3kg

Tuotteen paino: 3 kg

Hinta:73.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
3kg Tilattavissa